Kısaca Duduu Studio...

Duduu Studio , farklı çizgilere sahip , form ve fonksiyon anlayışı güçlü 7 tasarımcının bir araya gelmesi ile oluştu. Amacımız, alışılanın dışında, kullanıcısı ile bağ kurabilecek, karakteri güçlü, zamansız parçalara hayat vermek.Zanaat ve üretim kalitesi bizim için ön planda:Kısaca detay, doku ve form birleşenleri ile, kendimize özel olarak tasarladığımız mobilyaları kullanıcılara sunuyoruz ...

Tasarım Grubu

Hasan Burak Akyıldız

Hasan Burak Akyıldız, 1999 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık bölümüne başladı. İç mimarlık eğitimine devam ederken, mobilya ve ürün tasarımına olan merakı, onu aynı üniversitenin Endüstriyel Tasarım Bölümü’nde ikinci ana dal okumaya yönlendirdi.2004 yılında mezun olduktan sonra İstanbul’da iç mimarlık sektöründe çeşitli firmalarda proje yöneticiliği yaptı. 2009 yılında İstanbul Ataşehir’de kendi ofisini açtı. Bu süreçte iç mekan tasarımı dışında, mobilya tasarım ve üretim süreçlerine olan ilgisiyle, şirketin bünyesinde bir ahşap atölyesi kurdu. Yaptığı tasarımlarda birçok etkeni bir araya getirmeyi amaçlayan Akyıldız, öncelikli olarak çalıştığı mekan veya tasarladığı mobilyaların farklı ve alışılmışın dışında olmasına önem veriyor. Akyıldız ve ekibi, bu temel formülden yola çıkarak doktor klinikleri ve özel mobilya tasarımları başta olmak üzere ofis, ev ve çeşitli ticari mekanların tasarımı konusunda hizmet veriyor.

Jale Kulin

Bir diplomat kızı olan Jale Kulin, erken yaşta Afrika ve Orta Doğu'dan Avrupa'ya kadar çok çeşitli kültürlerle tanıştı. İç tasarım eğitimini Londra'da tamamlayan Kulin, bu bilgi kaynaklarını birçok stille tasarıma entegre ederek, bireysel karakterli, güçlü orantılı, dengeli iç mekanlar yaratmaktadır. Müşteri zevklerini ve konfor alanlarını özümsemeye ve yansıtmaya özen göstererek, mekan sakinlerinin ve ziyaretçilerin bir aidiyet deneyimi yaşadığı ortamlar yaratmaya odaklanan Kulin'in kreasyonlarının merkezinde işık ve renk bulunmaktadır. İç mekanları; mimari, yaşam tarzı, zarafet ve konforun uyumlu bir şekilde harmanlandığı zamansız bir iz taşımaktadır. 28 yıllık çalışma hayatında, oteller, restoranlar, konutlar ve Nice, Paris, Sirte-Libya, Miami, Kıbrıs ve Bakü gibi çeşitli yerlerde üst düzey gayrimenkul çalışmalarını kapsayan birçok proje tasarlamış ve danışmanlık yapmış ve günümüzde de bu alandaki faliyetleri devam etmektedir.

Renda Helin Çizer

Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık bölümünden 2004 yılında mezun olmasının ardından Domus Academy Milano’ya kabul edilerek Endüstri Ürünleri Tasarımı üzerine yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Bu süreçte, Giovanni Lauda, Dante Donegani ve Francisco Gomez Paz gibi uluslararası alanda değerli isimlerin atölye çalışmalarına katılmıştır. İtalya’daki eğitim dönemi sonrasında Türkiye’ye dönerek, sektörün önde gelen firmalarında çalışmış ve danışmanlık yapmıştır. 2012 yılından bu yana yurt, konut, ofis, restoran vb. farklı yapı ve mekan tiplerine yönelik, mimari ve iç mimari tasarım çalışmalarına kendi firması bünyesinde, İstanbul’da yer alan ofisinde devam etmektedir.Bugüne kadar pek çok farklı ödüle layık görülen, aynı zamanda 2016 yılında, European Property Awards bünyesinde, yarışma geçmişinde ödül alan en genç bayan ünvanına sahip Renda Helin Çilalioğlu Çizer’in projeleri çok sayıda yerli ve yabancı yayında yer almıştır.

Emre Evrenos

1999 yılında Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç mimarlık, bölümünü bitirdikten sonra, Milano Scuola Politecnica di Design’da iç mimari yüksek lisansı için İtalya’ya gitti. Bu dönem içerisinde, Salone del Mobile’de Monica Armani standında yer aldı. Yine aynı dönemde Marco Piva Studio ile Venedik’teki bir otel projesi ile ilgili çalışma fırsatı buldu. Ülkeye döndükten sonra çeşitli mimari ofislerde projecilik yaptı. Fakat asıl tutkusu olan mobilya tasarımına ağırlık vermeye karar verdi. Moskova’da özel bir projede, proje müdürü olarak geçirdiği birbuçuk yıl hariç, 2005 yılından beri profesyonelce mobilya tasarımı yapmaktadır. Aldığı teklif sonucunda, 2014-2018 yılları arasında Kadir Has Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde yarı zamanlı öğretim üyeliği yapmış olup, bu görevini Bahçeşehir Üniversitesi’nde sürdürmektedir.

Fran Aniorte

Fran Aniorte , Barselona ve İstanbul arasında yaşayan İspanyol bir sanatçı ve tasarımcı. Yaptığı iş, sofra takımı ve mobilya tasarımından , perakende konseptlerine ve trend tahminlerine kadar oldukça çeşitli . İstanbul da ise , dünya genelinde 20'den fazla ülkede mağazası bulunan Karaca & Karaca Home'un Creatif Direktörlüğünü üstlenen Fran Aniorte . Bir danışman olarak, sektöründeki müşteriler için , iç mekan, yeni ürün formları ve sanat enstalasyonları tasarlayarak , stratejiler geliştiriyor.İşinin özü olarak ta , lüksü yeniden tanımlamak olduğunu dile getiren Aniorte. Malzeme, şekil ve hareket ile deney yaparak, kişisel olarak ilham alan koleksiyon tasarım ve sanat eserleri üretttiğini söylüyor .Günümüzde, hızlı yaşama kıyasla sahiplik ve yaşam kalitesi üzerindeki deneyime değer veriyor . Sonuçta kendisinin çalışmam sanatı bu çağdaş değerlerle birleştirdiğine inanıyor.

Nazar Şigaher

2006 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İç mimarlık bölümünü bitirdi. Öğrenimi süresince ve devamında birçok mimarlık firmasında çalışan tasarımcı, mobilya tasarımına ağırlık verdi. Tasarımlarından ‘’Over’’ isimli oturma sistemi, Derin firmasının 2006 koleksiyonu’nda yeraldı. ‘’Over’’, Milano design week ve New York ICFF’de sergilendi. Tasarımcı, aynı yıl Wallpaper dergisi tarafından Türkiye’den gelecek vaat eden 10 tasarımcı arasında gösterildi.Meyer tarafından üretilen ‘’Frame’’ adlı saat tasarımı, İsviçre’nin Lozan şehrinde bulunan MUDAC Tasarım ve Çağdaş Sanat Müzesi’nde sergilendi. ’’Telling Time’’ isimli sergide Avrupa’nın bir çok müzesinden ve özel koleksiyonlardan toplanan, son 500 yıla ait 150 parça yer aldı.2014-2018 yılları arasında Kadir Has Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde yapmış olduğu yarı zamanlı öğretim üyeliğine Bahçeşehir Üniversitesi’nde devam etmektedir.

Erdem Akan

Tasarımcı, tasarım yöneticisi, küratör ve eğitmendir. Ancak kendini kültür ve disiplinleri harmanlayan bir “vizyoner" olarak tanımlanmayı tercih eder. Makina mühendisliği, endüstriyel tasarım ve tasarım yönetimi eğitimlerini kapsayan akademik geçmişine rağmen, kendi kendini eğiten tasarım ruhuna inanır. Geliştirdiği özgün tasarım yaklaşımı, estetik açıdan hassas olsa da stilin ötesine geçip fikirlerin ve yaratıcılığın ışığında hareket eder.2012'den beri “erdem akan” adıyla masaüstü ürün ve mobilyalar tasarlıyor. Ortağı Boğaç Şimşir ile kurduğu BOxER bünyesinde tasarım, marka ve inovasyon konularında stratejik danışmanlık veriyor. 2014 yılından bu yana Eczacıbaşı VitrA’nın Tasarım Direktörü olarak çalışıyor.Türk tasarımını tanıtmak ve geliştirmek için yurt içi ve dışındaki üniversitelerde atölyeler yapıyor, eğitim ve seminerler veriyor, galerilerde tasarım sergileri düzenliyor. Tasarımları Wallpaper, New York Times Style Magazine, Interni, Elle Décor ve I.D. gibi yayınlara konu olan Erdem, 2012 yılında Elle Décor tarafından yılın tasarımcısı seçildi.

Esat Fişek

Esat Fişek, 1999 yılında Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden mezun olmuş ve Central England Üniversitesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nde yüksek lisansını tamamlamıştır. 2001 yılında Esat Fişek İç Mimarlık’ı kuran Fişek, bugün, iç mimarlık ve ürün tasarımı alanlarında çalışmalarına devam etmektedir.Fişek, tasarımın, yalnızca zihinde bir bütün olarak oluşturulabileceğine inanmaktadır. Tasarım anlayışı, alışılmışın dışına çıkmak ve her zaman sınırları zorlamak olan Fişek, takipçilerini her zaman şaşırtmaktadır. Fişek, birbiriyle çelişkili görünse de zekice bir uyum içinde hazırladığı pek çok ürüne imza atmıştır.